Verzekeringen & Belasting

Ik kan de volgende werkzaamheden voor je uitvoeren:

Advies over en beoordelen van kapitaalverzekeringen en lijfrenteverzekeringen

Heb jij één of meerdere polissen die een bedrag uitkeren vanaf een bepaalde datum/leeftijd of bij overlijden? Begrijp je hoeveel er uitgekeerd wordt? Snap je wat er verzekerd is? Wil je weten of het verstandig is om de verzekering(en) voort te zetten of dat er andere mogelijkheden zijn? Ik kan deze polissen voor je bekijken en je uitleggen hoeveel er (naar verwachting) uitgekeerd wordt. Daarbij kan ik ook aangeven of het een dure verzekering is en of er betere alternatieven zijn.

Advies over en beoordelen van bankspaarproducten

Wil je zelf sparen voor een aanvulling op je pensioen, door geld opzij te zetten in een bankspaarproduct? Of heb je een bankspaarproduct en vraag je je af wat het aan pensioen oplevert?  Ik kan je meer vertellen over de mogelijkheden die er zijn m.b.t. banksparen en ik kan voor je uitrekenen wat banksparen oplevert aan extra pensioen.

Belastingaangifte en andere belastingzaken

Vind je het lastig om zelf je belastingaangifte in te vullen? Ik kan je daarbij helpen. Door samen met jou de belastingaangifte door te lopen of de belastingaangifte voor je te verzorgen.
Verder kan ik je ook helpen met vragen over andere belastingzaken.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.